Ik woon in het buitenland

In het buitenland verwezenlijk je een droom voor je opleiding of werk. Deze kans om je te ontwikkelen of bij te dragen wilde je niet laten lopen. Helemaal niet als je ondertussen ook nog iets van de wereld ziet en internationale ervaring opdoet.

Na verloop van tijd blijkt er ook een keerzijde te zijn.

Herken je dit?

Wie ben ik aan het worden tussen mijn landen en culturen?

Hoe ga ik om met moeilijke gevoelens als ‘nooit goed genoeg’ en eenzaamheid?

Waar is thuis en waar hoor ik thuis?

Wat is de volgende stap die ik wil zetten?

Hoe ga ik om met relaties, als iedereen altijd maar weer vertrekt?

Als je ergens tegenaan loopt, helpt het om er met iemand over te praten. Het is de eerste stap naar een andere toekomst, waarin jij je thuis voelt bij jezelf. Je bent welkom.

Iedereen anders

In de gesprekken die we voeren, onderzoeken we jouw persoonlijke vraag. Jouw (culturele) achtergrond nemen we daarin mee: als een vanzelfsprekende context of als onderdeel van je vraag.
Bij In Between Counselling gaat het niet alleen om cultuur. Elk mens is uniek en niet slechts deel van een cultuur. Het gaat om jou als totale persoon. Vanuit de persoon die je bent en altijd met je meedraagt, benader je immers alles wat je tegenkomt in het leven.

Mijn rol

Ik ben je reisgenoot die jouw ontdekkingsreis faciliteert. Dit doe ik door je helpende vragen te stellen en je een spiegel voor te houden. Oók ben ik je gids en geef ik je op cruciale momenten de ondersteunende kennis en informatie. Dit gaat hand in hand. Hierdoor vind jij je eigen weg en is er structuur in je proces.

Hoe verloopt het traject?

In een verkennend gesprek kijken we of er een klik is, kun je met mij kennismaken en horen wat ik voor je kan betekenen. Daarna gaan we van start.

Geef je er de voorkeur aan de gesprekken in het Engels te voeren? Dat is geen probleem.

‘The sessions have been so valuable to me during a challenging period of my life. I have really appreciated our talks.’

Contact 

Als je contact wil opnemen dan kun je me mailen, bellen of met onderstaand formulier een bericht sturen.