Tarief

Wil je graag weten of ik iets voor je kan betekenen, dan is een kennismakingsgesprek mogelijk. Daarin bekijken we wat je vraag is en waar je hulp bij wilt. Het geeft ons ook de gelegenheid elkaar te leren kennen en te kijken of er een klik is. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Besluit je dat je een aantal vervolggesprekken wilt hebben, dan bedragen de kosten voor particulieren € 75,- per gesprek van 1 uur. Worden de gesprekken betaald door je werkgever, dan bedragen de kosten € 75,- excl. 21% BTW.

-
Je kunt ook kiezen voor een strippenkaart
  • 6 uur: € 420,- (kosten per uur €70,-)
  • 8 uur: € 520,- (kosten per uur €65,-)
  • 10 uur: € 600,- (kosten per uur €60,-)

Om studenten en mensen met een uitkering tegemoet te komen, hanteer ik voor hen een gereduceerd tarief. Informeer naar de mogelijkheden.

Woon je ver bij mij vandaan of ben je door omstandigheden niet in staat om fysiek langs te komen voor een gesprek, dan voer ik online-gesprekken.

 

Mogelijkheden voor vergoedingen

Als Registercounsellor ABvC® ben ik aangesloten bij de Algemene Beroepsvereniging voor Counseling, ABvC. De ABvC staat voor het uitdragen van een efficiënte en effectieve vorm van psychosociale hulpverlening met een kwaliteitskeurmerk. Opleiding, bijscholing, supervisie en intervisie zijn vereisten die de ABvC stelt aan haar leden om die kwaliteit te kunnen waarborgen.

Ik ben geregistreerd bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, RBCZ, als BCZ® registertherapeut. Dit is een onafhankelijke en overkoepelende kwaliteitsregistratie.

Op grond hiervan vergoeden veel zorgverzekeraars (een deel) van de gesprekken vanuit de aanvullende verzekering.

Informatie over de vergoedingen:

Contact 

Als je contact wil opnemen dan kun je me mailen, bellen of met onderstaand formulier een bericht sturen.