Tarieven

Als je je afvraagt of ik iets voor je kan betekenen, is een kennismakingsgesprek mogelijk. Daarin bekijken we wat je vraag is en waar je hulp bij wilt. Het geeft ons ook de gelegenheid elkaar wat te leren kennen. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend.

Wil je verder, dan bedragen de kosten voor particulieren € 75,- per gesprek van 1 uur. Worden de gesprekken betaald door je werkgever, dan bedragen de kosten € 75,- excl. 21% BTW.

Bij uitloop van meer dan een kwartier worden meerkosten in rekening gebracht.

Je kunt ook kiezen voor een strippenkaart:

  • 6 uur: € 420,- (kosten per uur € 70,-)
  • 8 uur: € 520,- (kosten per uur € 65,-)
  • 10 uur: € 600,- (kosten per uur € 60,-)

Om studenten en mensen met een uitkering tegemoet te komen, hanteer ik voor hen een gereduceerd tarief. Informeer naar de mogelijkheden.

Woon je in het buitenland (of ver bij mij vandaan in Nederland) of ben je door omstandigheden niet in staat om fysiek langs te komen voor een gesprek, dan voer ik gesprekken via Skype.

Mogelijkheden voor vergoedingen

Ik ben geregistreerd lid van de beroepsvereniging ABvC (lidmaatschapsnummer 117933) en als registertherapeut bij het RBCZ (lidmaatschapsnummer 301452R). Op grond daarvan vergoeden veel zorgverzekeraars (een deel) van de gesprekken vanuit de aanvullende verzekering. Zie voor meer informatie op https://www.abvc.nl/vergoedingenlijst-2019/ of http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/counseling (zie opsomming ‘vergoeding via registratie ABvC én RBCZ/NIBIG’).  

RBCZ-logo-def-2013-hoog-LC

abc